Ledverlichting

Leds4you heeft een compleet assortiment lampen waarmee u heel eenvoudig direct kunt beginnen met het besparen op uw stroomkosten en het bijdragen aan een beter milieu. Onze verlichtingsproducten kunnen geleverd worden met alle gangbare fittingen, waarbij de LED-lamp er veelal hetzelfde uitziet als de huidige lampen, alleen met dit verschil: uw energierekening zal een stuk lager uitvallen.

Plug-and-play

LED is een afkorting van Light Emitting Diode. Er ontstaat licht als men stroom door het elektronisch component diode laat gaan. De technologische ontwikkeling is al zover gevorderd dat LED-verlichting uitstekend kan functioneren als de vervanger van de conventionele verlichting en spaarlampen. De LED-lampen van Leds4you voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn CE en ROHS gecertificeerd, waardoor er zelfs 2 jaar garantie op de LED-producten gegeven wordt.

Maatwerkoplossingen

Leds4you staat met haar producten ook voor maatwerkoplossingen. Wij werken samen met lokale, regionale en landelijke gecertificeerde installateurs, waarbij het leveren van maatwerkoplossingen, het vervaardigen van een licht-energiebesparingsrapport en het installeren van "specifieke" LED-verlichting, professioneel wordt uitgevoerd en centraal door ons wordt aangestuurd en gecontroleerd.